Verkoop, uitleen en verhuur

Verkoop, uitleen en verhuur

 

Uitleen hulpmiddelen:

Voor het lenen van verpleegartikelen, zoals een po, douchekruk en bedverhogers kun je terecht bij de thuiszorgwinkel Medipoint, in Bleiswijk.

Adres:   Medisch Hart Bleiswijk, Dorpstraat 3, 2665BG Bleiswijk.

Open:   maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot en met 17.30 uur en zaterdag op afspraak

Tel:       010-8701824

Ongeveer vier weken voor de vermoedelijke bevallingsdatum kunt je alle gewenste artikelen in de winkel ophalen of gebruik maken van hun bezorgservice.

Via de volgende link kunnen de materialen direct besteld worden.

 

Medipoint PKZ

Voor vragen over hulpmiddelen of je bestelling:

Tel:       088-1020100, of via de website:

www.medipoint.nl.

 

Verhuur borstkolf

Als er tijdens de kraamtijd problemen zijn met de borstvoeding en/of de voeding moet op gang gebracht worden, dan wordt er een borstkolf gehuurd. Bij de kolf hoort een afkolfset, die vanwege de hygiëne  gekocht moet worden. Het is af te raden om deze set tweedehands  te gebruiken. Zowel de borstkolf als de afkolfsets zijn bij PKZ verkrijgbaar.

 

Uitleen/verhuur babyweegschaal

Wanneer je borstvoeding geeft dan heb je een babyweegschaal nodig en soms op advies van de verloskundige bij kunstvoeding, of op een andere indicatie.

 

Voor cliënten van PKZ is het gebruik van de weegschaal tijdens de kraamtijd gratis. Na de kraamtijd kan de weegschaal verder gehuurd worden. Naast weegschalen verhuren we ook borstkolven deze kunnen per dag gehuurd worden, zo betaal je nooit teveel

 

 

Verkoop

Naast de uitleen en verhuur, verkopen wij ook een aantal artikelen die tijdens de kraamtijd gebruikt worden.